banner359

Camide Karga Operasyonu!

01 Haziran 2017 Perşembe 17:26 2017-06-01 17:28:00
Camide Karga Operasyonu!

 Ramazan ayının başlamasıyla beraber öğle saatlerinde bir çok vatandaş camilere akın ederek ibadet ederken, Cuma camiine giren kargalar cemaati ibadetinden etti.

Edinilen bilgilere göre; Cuma mahallesinde bulunan Cuma camiinin kubbesindeki kırık pencere camından iki yavru karga camiye girdi. Caminin kubbesinden içeriye giren kargalar cami içerisinde uçmaya başladılar. Bir türlü dışarıya çıkamayan kargalar için İnegöl İtfaiyesine haber verildi.
Olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi ekipleri merdivenli araçla kubbe pencerelerini açtılar.
Pencerelerin açılmasına rağmen bir türlü çıkmayan kargalar için cemaatte ibadetlerini bırakıp işe koyuldu. Cami cemaati tespih atıp kargaların yönlenmesine yardımcı olmaya çalıştılar.  Ekipler, yaklaşık yarım saat boyunca kargaları dışarıya çıkarmak için uğraştılar.
Kargalar yoğun uğraşlar sonucunda kubbe penceresinden çıkarak doğaya kavuştular.

Son Güncelleme: 01.06.2017 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<