Çarşıspor'dan bir imza daha

14 Ağustos 2017 Pazartesi 19:13
Çarşıspor'dan bir imza daha

Bu sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Çarşıspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çarşıspor bu kapsamda Libero mevkiinde oynayan Mehlika Zorluer'i kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Çarşıspor, 23 yaşındaki libor mevkii oyuncusu Mehlika Zorluer'i kadrosuna kattı.

Kulüp binasında imzalar atılırken, imza töreninde açıklamalarda bulunan Çarşıspor Başkanı Zeki Karakoç, "2. Lig'de en iyi yerde olmak için transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda libero mevkiinde başarılı sezonlar geçiren Mehlika Zorluer'i transfer ettik. Kendisini bizi tercih etmesinden dolayı son derece mutluyuz. İnşallah onun içinde bizim içinde hayırlısı olur" dedi.

Yeni transfer Mehlika Zorluer ise, "Burada bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. İnşallah takımımı katkı sağlarım ve sezon sonu başarılı bir noktada oluruz" dedi.

Libero mevkiinde oynayan 1,70 boyunda ve 23 yaşındaki voleybolcu Mehlika Zorluer, daha önce şu takımların formasını giydi: Tekirdağ Belediyesi, Çanakkale Bayramiç Çerkezköy Belediye, Çanakkale Belediye ve Keşan.

Anahtar Kelimeler:
Mehlika Zorluerçarşıspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<