banner359

Çay House İnegöl'e Geliyor

29 Nisan 2016 Cuma 10:06 2016-04-29 10:16:45
Çay House İnegöl'e Geliyor

 İnegöl AK Parti Gençlik Kolları düzenlediği program ile gençlerin fenomeni Çay House ekibi Serkan Aktaş´ı “Hayatınız yolunda gitmiyor mu? Gelin Dertleşelim´´ isimli programla İnegöl´lü gençlerle buluşturacak.

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, 30 Nisan Cumartesi günü saat 20´00´de gerçekleşecek programa tüm İnegöllü vatandaşları davet etti. Şeherli, “Bizler AK Parti İlçe Geçlik Kolları teşkilatı olarak güzel şehrimiz İnegöl´de öncelikle gençlere ve tüm halka ulaşmayı, onların dertleri ile hemhal olmayı kendimize görev edindik. İlk günden itibaren de bunun için çalışıyoruz. İnsanın ruhuna inen, bizim dilimizden konuşan Serkan Aktaş´ı program için davet ederek gençlerimizle, halkımızla 7´den 70´e herkes ile bir arada kendimizi dinlemek, okumak istedik. ‘Hayatınız Yolunda Gitmiyor mu, Gelin Dertleşelim´ isimli programımızla birlikte olarak bugünlerde çokça ihtiyacımız olan, hayatımızda oluşan sorunların çözümlerini konuşacağız. 30 Nisan Cumartesi günü saat 20´00´de Nikah salonu yanı kültür park içi Belediye Kapalı Spor Salonuna 7´den 70´e tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 29.04.2016 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<