banner359

Çekirdek paketinden öyle birşey çıktı ki!

27 Eylül 2016 Salı 20:17 2016-09-27 20:23:09
Çekirdek paketinden öyle birşey çıktı ki!

 İnegöl´de bir vatandaş aldığı çekirdek paketinden köpek dişi çıktığını iddia etti. Çekirdek paketinden köpek dişi çıktığını iddia eden vatandaş, firmadan şikayetçi olacağını söyledi.

KÖPEK DİŞİ ÇIKTI

Olayı anlatan Tarkan Akyol, “Geçtiğimiz akşam markettin çekirdek aldım. Alıp eve gittim. Evde dizi seyrederken aldığım çekirdeği yemeye başladık. Paketten aldığı çekirdeğe bir baktığım farklı bir sertlik var. İyice inceledikten sonra köpek dişi olduğunu fark ettim. Ondan sonra yemeği bıraktım.” Dedi.

Bir gün sonra çekirdek firmasını aradığını aktaran Akyol, “Yetkili firmanın telefonuna cevap veren bayana konuyu anlattım. O da bana ürünü bize gönderin, inceleyelim daha sonra sizi bilgilendireceğiz dedi. Bu konuyla ilgili tüketici derneğine de başvuru yapacağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Böyle kaliteli bir markanın böyle bir şey yapması büyük yanlış. Bir çekirdek zevkimiz vardı o da bitti.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.09.2016 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<