Çerkezlerde Şevket Coşkun dönemi

02 Ekim 2017 Pazartesi 20:49 2017-10-02 20:57:39
Çerkezlerde Şevket Coşkun dönemi

İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneğini gerçekleştirdiği kongrede Şevket Coşkun başkan seçildi.
İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneğini, 1 Eylül Pazar günü dernek binasında gerçekleştirdiği olağan kongrede Şevket Coşkun başkan olarak seçildi.
Tek liste ile gidilen kongrede konuşan yeni başkan Şevket Coşkun “Genel Kurul için  gençlerinde çok sayıda olduğu bir liste hazırladık ve hazırladığımız liste üyelerimiz ve büyüklerimiz tarafından da kabul gördü ve görevi üstlendik.  Bildiğiniz gibi dernekçilik yüksek özveri gerektiren bir çalışma ortamı kültür dernekçiliğinde bu özverinin biraz daha fazla olması lazım. Bizde hayata geçirmek istediğimiz plan ve projelerimizi için özveri ile çalışacağız bu noktada hemşerilerimizin ve büyüklerimizin desteğini bekliyoruz. Bir önceki yönetim kurulu üyelerine kültürümüze ve hemşerilerimize yapmış oldukları katkıdan dolayı çok teşekkür ediyoruz “ dedi.
Yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;
Başkan : Şevket COŞKUN, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ergün İLÇİN, Alparslan TURAN, Yusuf GÜLEÇ, Batuhan GİREYHAN, Ferhat ŞİMŞEK, Vedat AYDIN , Mustafa DEMİRÖZ, Aydın AKIN, Emre TURAN, İbrahim ÖZBAY

Son Güncelleme: 02.10.2017 20:57
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<