banner359

Cerrah Mahallesi doğalgazla buluşuyor

20 Nisan 2016 Çarşamba 18:44 2016-04-20 18:52:34
Cerrah Mahallesi doğalgazla buluşuyor

 2016 yatırım programı hakkında İngaz Genel Müdürü Faruk Coşkun´dan bilgi alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş Yenice Mahallesinin ardından Cerrah Mahallesinin de Doğalgaz ile buluşacağını söyledi.

Önceki gün Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ederek yatırım programı hakkında bilgi veren Coşkun; “Yeniceköy Mahallemizde doğalgaz yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeniceköy Mahallemizin birçok noktasında vatandaşlarımız artık güvenli ve temiz ısınma ihtiyaçlarını doğalgaz ile karşılıyor. Çalışmalarımızda bize her türlü yardım ve desteklerini esirgemeyen İnegöl Belediyesine ve çok değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Doğalgazla buluşma sırası şimdi Cerrah Mahallesi sakinlerimize geldi” diye konuştu.

Yatırım programı hakkında bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş da konuşmasında; “2002 yılında Doğalgaz ile tanışan İnegöl her geçen yıl Doğalgaz hizmet ağını genişleterek hem abone sayısını hem de hava kalitesini arttırıyor. Doğalgaz kullanımı kolay, çevreyi kirletmeyen ve komple değerlendirildiğinde ise ucuz, temiz ve konforlu bir yakıttır. Bu gibi nedenlerden dolayı Doğalgazı şehrin dört bir köşesine ulaştırma çabamız göreve geldiğimiz günden bu yana yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık bir yıl önce Yeniceköy Mahallemize Doğalgaz hizmetini götürmüştük. Şimdi sıra Yeniceköy Mahallemizde. Hem daha sağlıklı bir çevre için hem de bu konforla tüm ilçe halkımızı buluşturmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda devam ediyor” dedi.

 “İlk göreve geldiğimiz 2004 yılında Doğalgaz abone sayımız 2 bin 490” diyen Başkan Aktaş; “Bugün gelinen noktada ilçemizde bulunan Doğal abone sayımız 55 bin 44´tür. En hızlı şekilde yapılacak çalışmaların ardından 2017 gibi Cerrah Mahallemizde de Doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini de buradan vermiş olalım” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 20.04.2016 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<