banner359

Çetinkaya'dan Romanlar Derneği'ne Ziyaret

28 Mart 2024 Perşembe 13:29 2024-03-28 17:28:57
Çetinkaya'dan Romanlar Derneği'ne Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi'nin İnegöl Belediye Başkan adayı Rıza Çetinkaya, Romanlar Derneği'ni ziyaret etti. Çetinkaya, dernek üyeleri tarafından meşaleler ve müzisyenler eşliğinde karşılandı.

Ziyaret sırasında Romanlar Derneği üyelerine hitap eden Çetinkaya, Roman Kültür Merkezi'nin kurulması ve işsiz olan çocukların aileleri için iş istihdamı sağlanması sözünü verdi. İnegöl'de herkesi etnik ayrımcılık yapmadan eşit ve adaletli bir şekilde yöneteceklerini vurguladı.

Çetinkaya'nın kültür merkezi ve iş sözü vermesi, Roman toplumunun memnuniyetini kazandı. Romanlar, Çetinkaya'nın mutluluğunu klarnet ve davul eşliğinde kutladılar.

Bağımsız Türkiye Partisi adayı Rıza Çetinkaya'nın Romanlar Derneği'ni ziyareti, seçim sürecinde farklı kesimlerden destek toplamaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 28.03.2024 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<