Çifte Cinayet Sanığı Hakim Karşısında

05 Şubat 2016 Cuma 17:02
Çifte Cinayet Sanığı Hakim Karşısında

 İznik'de işlenen iki cinayetin sanığının yargılanmasına İnegöl’de başlandı.
Bursa’ya bağlı İznik ilçesinde Ağustos ayında Belediye İş Hanı’nın ikinci katında boş bir dükkan içinde cansız bedeni bulunan Hakan İsen ve 7 Temmuz tarihinde Ayasofya Camii’nin tuvaletinde cesedi bulunan Necmettin Pehlivan’ın katil zanlısının yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. İlk duruşmada sanık Ahmet Çakar savunma yaptı. Çakar, “Pehlivan’ı beraber alkol aldığımızdan dolayı tanıyorum. Olay gecesinde Ayasofya Camii’nin bahçesinden geçtiğimiz sırada bank üzerinde alkol alırken gördüm. Kendisinden sigara istedim. Sigarayı verip bana küfretmeye başladı. Ben de sinirlenerek ona iki defa vurdum. Sonra araya vatandaşlar girip ayırdı. Bir daha da kendisini görmedim. Ben öldürmedim, suçlamaları kabul etmiyorum, beraatimi talep ederim” dedi.
Çakar, daha önce Bakırköy Ruh Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü sözlerine ekledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına, akıl sağlığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verdi. Duruşma 31 Mart’a ertelendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<