banner359

Çukura düşen at için seferber oldular

16 Şubat 2017 Perşembe 14:53 2017-02-16 14:57:59
Çukura düşen at için seferber oldular
Şibali mahallesiki at çiftliğinde yaşanan olayda fosseptik çukuruna düşen yarış atı, İnegöl İtfaiye ekiplerince yoğun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre; Gökhan Yakışıklı’ya ait 20 adet yarış atının bulunduğu çiftlik içerisindeki atlardan biri ahılın kenarında bulunan üzeri metal saç ile kapalı fosseptik çukurunun üzerinde durdu. Üzeri saç ile kapalı çukurun üzerinde hareket eden at, bir anda saçın kırılması sonucunda fosseptik çukuruna düştü.
ÇIRPINARAK YARDIM İSTEDİ
Kafa kısmı çukurun dışında kalan at çırpınarak sesini çiftlik sahibi Gökhan Yakışıklı’ya duyurdu. Çiftlik sahibi çukura batan atını kurtaramayınca İnegöl İtfaiyesinden yardım istedi.
Olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri, yoğun çaba harcadılar. Çukura düşen ata zarar gelmemesi için ekipler, İnegöl Belediyesi Şantiyesinden kepçe çağırdılar. Olay yerine gelen kepçe yardımı ile halatlara bağlanan at çıkarıldı.
10 BİN LİRA DEĞERİNDE
10 bin lira değerindeki 5 yaşında olan Safkan Arap Atının kurtarılmasına sevinen işyeri sahibi Gökhan Yakışıklı,İtfaiye Ekiplerine 10 dakika da olay yerine gelip atını kurtardıkları için teşekkür ettiğini ifade etti.
Çukurdan kurtarılan atta herhangi bir sağlık sorunu olmadığı tespit edildi.

Son Güncelleme: 16.02.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<