CUM-PA'ya "Fuar" Ayarı

22 Mart 2016 Salı 16:39 2016-03-22 16:48:03
CUM-PA'ya "Fuar" Ayarı

 

İnegöl Mobilya sektörünün en seçkin ürünlerinin sergilendiği Modef Fuarı kapılarını açmaya hazırlanırken, fuar nedeniyle belirtilen tarihlerde cuma günleri kurulan cum-pa tuhafiye pazarı, kuğulupark sokak üzerinde; cumartesi günü kurulan oto pazarı ise pazartesi pazarında kurulacak.


İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, encümen salonunda konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yel; “İnegöl olarak bir fuar hareketliliğini daha hep birlikte yaşayacağız. Fuarımızın trendi gün geçtikçe artıyor. Mobilyanın Modasının belirlendiği fuarımız Türkiye’nin en popüler fuarları arasına girmiş durumdadır. İnegöl Mobilya sektörünün en seçkin ürünleri, Modef Fuar merkezimizde dünya ile buluşacak. İnegöl Belediyesi olarak gerçekleşecek bu fuar öncesi bizler de bir takım önlemler almış bulunmaktayız. Bu kapsamda 05 – 10 Nisan tarihleri arasında 35. Modef Fuarının düzenlenecek olmasından dolayı hem fuar öncesi yapılacak çalışmalar hem de fuar sonrası kurulan standların kaldırma çalışmalarından dolayı Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Nikah Salonu ve Modef Fuarcılık alanı üzerinde Cuma günleri kurulan Cum-Pa Tuhafiye Pazarı, 25 Mart – 15 Nisan 2016 tarihleri arasında Kuğulupark Sokak üzerinde kurulacaktır” dedi.

Modef Fuarının açık olduğu hafta ise yoğunluğun hat safhaya çıkacağını beklediğimizden 08 Nisan 2016 Cuma günü Cum-pa pazarı kurulmayacaktır diyen Yel; “Yapılacak bu değişiklikler ile ilgili Cum-pa Pazar esnafına da sözlü olarak tebligat yapılmıştır.Bu konu ile alakalı Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapılarak o bölgede bulunan Vehbi Koç İlkokulu öğrencilerinin ve servis araçlarının bu tarihler arasında yürütülecek çalışmalardan dolayı belirtilen alana geçişleri noktasında gerekli önlemlerin alınmasıyla alakalı bilgilendirme yapılmıştır. Aynı zamanda bu alanda kurulacak pazarda okula giriş çıkışların rahat yapılması amacıyla olimpik düğün salonu aralığına stant kuran 4 esnafta oradan kaldırılarak başka yere konuşlandırılacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<