Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnegöl'e mesaj

11 Aralık 2015 Cuma 18:52 2015-12-11 18:54:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnegöl'e mesaj

 Her ay Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen muhtarlarla Cumhurbaşkanlığı külliyesinden buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnegöllü muhtarlardan İnegöllülere selamlarını iletti.

banner380
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye´nin 9 ilinden gelen mahalle ve köy muhtarları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 16. kez bir araya geldi. Aksaray, Artvin, Bursa, Elazığ, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Ordu ve Sakarya´dan gelen 400´e yakın köy ve mahalle muhtarı, öğle yemeğinde ağırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemek öncesindeki konuşmasında muhtarların, geldikleri şehirlerdeki vatandaşlar adına orada bulunduklarına işaret ederek, bir türküdeki ‘Şükür erenler geldi / Derdim derenler geldi / Yâri görmedi isem / Yâri görenler geldi´ sözlerine atıfta bulundu ve “Sizleri görmekle, sizlerle hasbihal etmekle, o şehirlerimizdeki vatandaşlarımızla da kucaklaştığımıza inanıyorum.” dedi.

İNEGÖLLÜ 4 MUHTAR

İnegöl´den ise 4 mahalle muhtarı da bu programa katıldı. Çeltikçi Muhtarı Rıdvan Uslu, Gülbahçe Muhtarı Mehmet Şen, Lütfiye Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayaz ve Dipsizgöl Muhtarı Selami Şen´de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el sıkışarak ayaküstü sohbet ettiler.

İNEGÖL´E SELAM SÖYLEYİN

Cumhurbaşkanlığı ziyaretinden bahseden Çeltikçi Muhtarı Rıdvan Uslu, “Cumhurbaşkanımız her ay muhtarları külliyesinde ağırlıyor. Bizde İnegöl´den 4 mahalle muhtarı geçtiğimiz Salı günü Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilen programa katıldık. Çok güzel ağırlandık. Cumhurbaşkanımızla ayaküstü sohbet etme şansını yakaladık. Ayaküstü sohbetimizde Cumhurbaşkanımız bana ‘İnegöl´e selam söyle´ dedi. İnegöllüleri unutmamış. Allah ondan razı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 11.12.2015 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<