banner359

Dadaşlardan Araali'ye Ziyaret

25 Eylül 2017 Pazartesi 17:03 2017-09-26 22:26:13
Dadaşlardan Araali'ye Ziyaret

İnegöl Erzurumlular Derneği gençlik kolları, İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İlhami Araali´yi ziyaret ederek, başarılar dilediler.

İnegöl Erzurumlular Derneği gençlik kolları, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ın Bursa Emniyet Müdürlüğü´nde Şube Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne atanan İlhami Araali´ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Erzurumlular Derneği gençleri adına konuşan Saltuk Celil Bayrak, “Güvenlik güçlerimiz için ne yapılması gerekiyorsa Erzurumlular derneği olarak yapmaya hazırız.İnegöl'e yeni atanan değerli müdürümüz İlhami Araali daha öncede inegöl'de görev yaptığı için İnegöl'e hâkim ve İnegöl'ü bilen biri olması bizleri sevindirdi.Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun.Rabbim muvaffak etsin.” dedi.

İnegöl Erzurumlular Derneği gençlik kolları kısa süre önce Emniyet müdürü şükrü kaplan ın bursa emniyet müdürlüğünde şube müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından inegöl emniyet müdürlüğüne atanan ilhami Araali 'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ...

Ziyaret Esnasında erzurumlular derneği gençleri adına konuşan saltuk celil bayrak;

Güvenlik güçlerimiz için ne yapılması gerekiyorsa erzurumlular derneği olarak yapmaya hazırız.İnegöl'e yeni atanan değerli müdürümüz İlhami Araali daha öncede inegöl de görev yaptığı için İnegöl e hâkim ve İnegöl'ü bilen biri olması bizleri sevindirdi.Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun.Rabbim muvaffak etsin. dedi

Son Güncelleme: 26.09.2017 22:26
Anahtar Kelimeler:
InegölEmniyetAraaliIlhami
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<