banner359

DAMADA ETEK GİYDİRİP OYNATTILAR

22 Ağustos 2022 Pazartesi 09:53 2022-08-22 15:12:01
DAMADA ETEK GİYDİRİP OYNATTILAR

 İnegöl'de düğünün ardından damada, arkadaşları tarafından hazırlanan süpriz şoke etti. Arkadaşları tarafından gece yarısı damada, eşarp ve etek giydirildi. Yerdeki çöpler süpürtülüp, başında yumurta kırılan damat, darbuka eşliğinde oynadı. Eğlencenin sonunda damat, sırtına yumrukla vurularak evine gönderildi.
İnegöl’de dünyaevine giren Şafak ve Gözde Yüğrük çifti için sevenleri de bir araya geldi. Düğünün ardından damadın arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz ise dikkat çekti.
SOKAK ORTASINDA OYNATTILAR
Düğün sonrası damat evine gelin indirme yapılırken damat ile sağdıcı, arkadaşlarının komutu altında kadın giysilerini giyerek sokak üzerinde oynattılar.
BAŞINDA YUMURTA KIRDILAR
Daha sonra ortaya konulan bir tüpte damattan menemen yapmasını isteyen arkadaşları, yapılan yemeği beğenmeyince yumurtaları damadın başında tek tek kırdı.
UNLA YAĞA BULADILAR
Bununla da yetinmeyen arkadaşları damadın kafasından aşağı un ve sıvı yağ döktü. Damadın yaşadığı o anlar ise arkadaşları tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.
Renkli görüntülerin oluştuğu düğünde herkes doyasıya eğlendi. Geleneğin, kadının işlerinin zorluğunu, oyun ve eğlenceyle anlatma adına yapıldığı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 22.08.2022 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<