banner359

Demirel: 'Tam Bir Aymazlıktır'

18 Kasım 2017 Cumartesi 22:13 2017-11-19 15:22:24
Demirel: 'Tam Bir Aymazlıktır'

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel NATO tatbikatındaki skandalla ilgili , " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterilmesi aymazlıktır,ihanettir" dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, " Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının, NATO tatbikatında düşman hedef olarak gösterilmeleri aymazlıktır,ihanettir. NATO şimdi bu durum üzerine özür diliyor, askeri personeli görevden uzaklaştırıyormuş. Özürler diliyor, af bekliyormuş. Ülkemizin bu saygısızlığa asla tahammülü yoktur.   Bu durumu AK Parti İnegöl İlçe teşkilatı olarak kınıyoruz" dedi.

Milletimiz bu ayak oyunlarını iyi görmeli,  ülkemizin geçtiği süreci iyi anlamalıdır. NATO'nun bu aymazlığının altında bir çok farklı konu olduğu gibi, dünya ülkeleri de bu oyunun içindedir. Bu oyuna milletimiz asla gelmeyecektir. Kimsenin ekmeğine millet olarak yağ sürmeyeceğiz. Gelişmeye,üretmeye ve en önemlisi bir ve beraber olmaya daha fazla özen göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 19.11.2017 15:22
Anahtar Kelimeler:
InegölAdemDemirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<