Devlet Bahçeli’nin sözleri İnegöl’de sevinçle karşılandı

18 Mart 2018 Pazar 17:59
Devlet Bahçeli’nin sözleri İnegöl’de sevinçle karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, “2023'e 100 İl 1000 İlçe ile daha güçlü gireceğiz” sözleri İnegöl'de büyük sevinç oluşturdu.

MHP 12. Olağan Büyük Kurultay'ı Ankara Spor Salonu'nda delegeler ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti. MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir de büyük kurultaya katılarak oyunu kullandı. 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “100 il ve 1000 ilçeden oluşan bir idari sistemle Türkiye daha da güçlenecek” sözleri büyük alkış aldı.

Bahçeli'den il ve ilçe müjdesi
Genel Başkan Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’ndaki konuşmasında il ve ilçe sayılarının arttırılacağını müjdeledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhuriyetin 100. yılında büyükşehirleri kapsayacak şekilde 100 il ve 1000 ilçeden oluşan bir idari sistemle ekonomide yerli ve milli diriliş sayesinde, siyasette birlik ve dayanışma ruhunun ayağa kalkışıyla Türkiye bölgesinde süper güç, küresel düzeyde de sözü dinlenen bir ülke seviyesine çıkmalıdır, inanıyorum ki mutlaka çıkacaktır” dedi.

Bedir: "Yeni illerin arasında İnegöl'ün olacağına inanıyoruz"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il ve ilçe sayılarının arttırılacağının müjdesini vermesi İnegöl'de büyük sevinçle karşılanırken, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Her zaman İnegöl'ün il olmasını destekleyen Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 100 il müjdesinin içinde İnegöl'ün de olacağına inanıyoruz” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
InegölDevletIlBahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<