banner359

Devlet Hastanesi’nden Anlamlı Kutlama

08 Mart 2016 Salı 18:46 2016-03-08 19:08:04
Devlet Hastanesi’nden  Anlamlı Kutlama

 İnegöl Devlet Hastanesi, Kadınlar gününde farklı bir organizasyona imza atarak, engelli çocuklarla birlikte ailelerini de sevindirdiler. Hastane personeli tarafından alınan akülü araçlar iki minik engelli öğrenciye teslim edildi. Bu uygulama, engelli çocukların annelerinin yüzünü gülümsetti.

Toki Mehmet Akif İlk okulunda eğitim gören 7 yaşındaki Meryem Berra Uygun ile 11 yaşındaki Eda Vatansever´e alınan akülü araçlar teslim edildi. Akülü araçlarına kavuşan minik öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Hastanenin toplantı salonunda yapılan teslim töreninde konuşan İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, “Tüm kadınların bu özel gününü kutlarız. Devlet hastanesi olarak kadınlar gününü farklı bir etkinlikle kutlamak istedik. Hastane de çalışan personelimizin kendi imkanları topladıkları paralarla alınan iki akülü sandalyeyi iki yavrumuza hediye ederek hem onların hayatlarını kolaylaştırmak hemde annelerinin kadınlar gününde bir nebze olsun yüzlerini gülümsetmek istedik. Allah hiç kimseyi muhtaç etmesin ama olduğu zaman da bu tür cihazların ihtiyacına da çok sık yaşandığını görüyoruz. Bu konuda istişare ettik. İZED Başkanımız en çok ihtiyacı olan öğrencilerimizi buldu. Bizde gönül rahatlığıyla arabaları hediye etmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal organizasyonlara her daim devam edeceğiz.” Dedi.

FEDAKARLIK YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ise, “Hayırlı  bir çalışma oldu. Hem çocuklarımızın hemde annelerinin yüzü inşallah gülmüş oldu. Akülü arabaların alınması için fedakarlık yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İZED Başkanı Halil Peynirci, “Mehmet Akif ilk okulunda eğitim gören iki engelli çocuğumuzu tespit ettik. Devlet hastanemizin personeli tarafından alınan araçları onlara hediye ediyoruz. iki annemize mutluluk yaşattık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 08.03.2016 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<