Doğa Okulları’ndan Aktaş’a ziyaret

29 Aralık 2015 Salı 09:37 2015-12-29 09:39:10
Doğa Okulları’ndan Aktaş’a ziyaret

 Doğa Okulları İnegöl Kampüsü Okul Müdürü ve okul yöneticileri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

banner380

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Doğa Okulları İnegöl Kampüsü Okul Müdürü Yusuf Ayaz; “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretle hem Belediye Başkanımızın yeni yılını kutlamak hem de başkanımızın yeni döneminde kendilerine başarılar dilemek istedik. Bu manada başkanımıza hayırlı ve güzel bir yıl diler, başkanımızın yeni yıl ile birlikte başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz” dedi.
 
Ayaz; “Belediye başkanımızın eğitim konusunda yapmış oldukları malum. Bizlere her konuda destek ve katkıları yadsınamaz. Sağ olsunlar şehrimizde eğitimin gelişmesi ve iyi yerlere gelmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bu noktada kendilerine kurumum adına huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle Doğa Okulları İnegöl Kampüsü Okul Müdürü Yusuf Ayaz ve yönetici arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum. İnegöl Belediyesi eğitim gönüllüsü, eğitimin dostu bir belediye. Bu sebeple elimizden geldiğince eğitime katkı sağlamak adına çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizde özel sektörün devreye girmesi ile beraber eğitimde önemli bir noktaya gelindi. Bu manada İnegöl’de son yıllarda eğitim alanında ciddi manada önemli sayabileceğimiz atılımlar gerçekleştirildi. Bu noktada şehrimizde kaliteyi yakalamış özel okulların sayısının artması ve bununla beraber rekabetin artması ile insanlara alternatiflerin de sunulması bizleri sevindirmektedir. Bu manada şehrimizde Doğa Koleji gibi bir marka değerin olması şehrimiz için önemli bir kazançtır” dedi
 
Aktaş; “Doğa Okulları İnegöl Kampüsü özellikle bu sene 3. yılında olması hasebiyle eğitime renk katan, hem yapmış olduğu aktivitelerle hem de bireysel başarıları ile öne çıkan bir kurumumuz. İnşallah yakın gelecekte çok daha güzel projelere imza atacağını umduğumuz önemli bir eğitim yuvamızdır. Kendilerine İnegöl’ün eğitimine vermiş oldukları destek ve katkı için çok teşekkür ediyorum. Özel okulları bu manada bir ticarethane görmekten ziyade, eğitim öğretim hayatının kalitesinin yükselmesi adına önemli yatırımların yapılmasına vesile olan kurumlar olarak görmekteyiz” dedi.
Aktaş son olarak; “Bugün eğitim alanında şehrimizde yapılması gereken projeler hakkında kendileriyle istişare etme fırsatı da bulduk. Bütün gayemiz çocuklarımızın ve gençlerimizin daha kaliteli bir eğitim almalarıdır. Kendilerine bu vesile ile hem ziyaretleri için çok teşekkür etmek istiyorum, hem de kurumlarında çalışan personele, öğretmen ve öğrenci kardeşlerime de selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 29.12.2015 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<