banner359

Doğubayazıt Görevi Taban'da

23 Şubat 2018 Cuma 10:37
Doğubayazıt Görevi Taban'da

Geçtiğimiz yıl Ağrı´nın Doğubayazıt ilçesi Belediye Başkanı Rohat Özbay´ın gözaltına alınmasının ardından Kaymakam Ulaş Akhan kayyum olarak atanırken, AK Parti Genel Merkezi tarafından İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kayyum Kaymakam Akhan´a tecrübeleri ile yardımcı olmak için görevlendirilmişti. Alinur Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından Doğubayazıt görevi Genel Merkez tarafından İnegöl´ün yeni Belediye Başkanı Alper Taban´a verildi.

Geçtiğimiz yıl çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Ağrı´nın Doğubayazıt ilçesine kayyum olarak atanan Kaymakam Ulaş Ayhan´a yardımcı olmak amacıyla görevlendirilen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçen süre içerisinde birçok kez Doğubayazıt´a giderek çalışmalar yaptı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin istifa etmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına Alinur Aktaş seçildi.

GÖREV TABAN´A DEVREDİLDİ

Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye başkanı olması ile birlikte Doğubayazıt görevi muallakta kalmıştı. Aktaş, AK Parti Genel Merkezine konuyu ilettiğinde, Doğubayazıt görevinin mevcut İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ın devam etmesi kararına varıldı. Aktaş´ın ardından Belediye Meclisi tarafında göreve seçilen yeni Belediye Başkanı Alper Taban, Doğubayazıt ilçesine kayyum olarak atanan Kaymakam Ulaş Ayhan´a yardımcı olmak amacıyla Genel Merkez tarafından görevlendirildi. Başkan Taban, yakın zamanda Doğubayazıt´a giderek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi alacak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<