Dostum Bisikletçisi Türkiye Şampiyonu Oldu

28 Ağustos 2017 Pazartesi 13:43 2017-08-28 14:56:33
Dostum Bisikletçisi Türkiye Şampiyonu Oldu

Denizli Çameli Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Dağ Bisikleti Maratonu yarışlarına katılan Dostum Takımından Engin Karabacakoğlu +40 Master erkekler kategorisinde birinci gelerek Türkiye Şampiyonu oldu.

İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve doğa tutkunlarının çekim merkezi haline gelen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi gün geçtikçe kendinden daha fazla söz ettiriyor. Dostum, İnegöl’ün doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı yaparken, bünyesindeki sporcuların katıldıkları yarışmalarda İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmeleri ve yarışmalardan başarı ile dönmeleri İnegöl’ü bir spor şehri kimliğine bürüyor. Alternatif doğa sporları adı altında çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle her geçen kendinden daha fazla söz ettiren Dostum, bünyesindeki sporcular ile önemli başarılara imza atıyor.

Son olarak Denizli Çameli ilçesinde gerçekleştirilen ve Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programı içerisinde yer alan 51 km’lik ve 1900 rakımlı zorlu etaba sahip olan Türkiye Dağ Bisikleti Maraton yarışlarında Dostum Bisiklet Takımından Engin Karabacakoğlu +40 Master erkekler kategorisinde birinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

ENGİN KARABACAKOĞLU TÜRKİYE ŞAMPİYONU 
Denizli Çameli Türkiye Dağ Bisikleti Maratonu yarışlarında Dostum Bisiklet Takımından Engin Karabacakoğlu’nun göstermiş olduğu başarı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Denizli Çameli Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Dağ Bisikleti Maratonu yarışlarına çeşitli illerden kendi alanlarında başarılı olan bisikletçiler katıldı. Bisikletçiler, doğal güzellikleri bünyesinde barındıran Çameli Ormanları içerisinde oluşturulan zorlu parkurda kıyasıya mücadele ederek pedallarını çevirdiler. Her hafta katıldığı yarışlarda elde ettiği başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartan Dostum Bisikletçisi Engin Karabacakoğlu yine önemli bir başarıya daha imza atmayı başardı. Son derece zorlu ve teknik parkurda ter döken sporcumuz Engin Karabacakoğlu 51 km’lik ve 1900 rakımlı etabta rakiplerini bir bir geçmeyi başararak +40 Master erkekler kategorisinde birinci gelmeyi başardı. Ve bu sonuçla kendi kategorisinde Türkiye Şampiyonu unvanına sahip oldu. Gerçekten Dostum Bisiklet Takımı başarıya doymuyor. Bu konuda ne kadar doğru bir yolda olduğumuz gelen bu başarılar ile daha iyi anlaşılıyor” şeklinde konuştu.

Her hafta katıldığı yarışlarda madalyalara ambargo koyan Karabacakoğlu’nun, son olarak katıldığı Denizli Çameli Türkiye Dağ Bisikleti Maratonu yarışlarında birinci gelerek Türkiye Şampiyonu olmasının gururunu hem Dostum’a hem de İnegöl’e yaşattığını belirten Aktaş, “Kendisini böylesi önemli bir organizasyonda elde etmiş olduğu başarıdan dolayı kutlamak istiyorum. Sağ olsun her hafta katılım gösterdiği bir yarıştan güzel derecelerle dönüyor. Böylece hem İnegöl’ü hem de Dostum’un tanıtımına katkı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Aktaş son olarak, “Sadece rakipleri ile değil sıcakla, yüksek eğilimli yokuşlar ve inişlerle mücadele eden Engin Karabacakoğlu’nu tebrik eder, ilerleyen yarışlarda sporcumuza sonsuz başarılar diliyorum. Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 28.08.2017 14:56
Anahtar Kelimeler:
InegölDostum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<