banner359

DP’den 2 aday adayı

24 Kasım 2018 Cumartesi 10:59
DP’den 2 aday adayı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 4 ay kala İnegöl'de ki partiler de aday adayı heyecanı yaşanıyor. Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanlığına Ercan Erçetin ve Ertuğrul Anıl aday adaylığı için başvuruda bulundu. Aday adaylarının başvurularını DP İl Başkanı Çağrı Kaplan kabul etti.

parti lokalinde düzenlenen törene DP İl Başkanı Çağrı Kaplan, İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende Belediye Başkan aday adaylıkları için Ercan Erçetin ve Ertuğrul Anıl, Meclis üye aday adaylıkları için ise, Aydın Savaş ve Bedrettin Çakır başvuruda bulundu.

Aday adaylarının dosyalarını İl Başkanı Çağrı Kaplan’a teslim etmesinin ardından bir konuşma yapan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Yerel seçimlerde şuan iki aday adayı arkadaşımızın başvurusuyla sahada olacağız. Ben söze Genel Başkanımızın güzel bir sözüyle başlamak istiyorum; bu zamanda Demokrat Partili olmak zordur. Yürek ister. Kendisi söze bu şekilde başlar, bende bu sözle başlıyorum. Gerçekten Demokrat Partili olmak ve Demokrat Partili kalmak zordur. Bu düsturu şiar edinmiş iki abimiz Genel Merkeze dosya masraflarını yatırarak, aday aday olarak yönetim kurulumuza başvurdular. Bizde kendilerinin aday adaylıklarını kabul ettik. Dosyalarını hazırladılar. İl Başkanımızla birlikte bir program hazırladık. Ben bu dönemde medeni cesaret gösterip, Demokrat Partiden zor ve sıkıntılı zamanda Belediye Başkan aday adayı olan Ercan Erçetin ve Ertuğrul Anıl abilerimizi kutluyorum” dedi. ,

 Balakuş, “İttifak konusu da gündem de. Bizler aday adayı çıkararak kesinlikle ittifaklara kapımızı kapatmadık. Bunu da İnegöl kamuoyuna belirtmek istiyorum. Bu bizim kanuni hakkımız. Partimize üye olan iki abimizin müracaat ederek, aday adayı olmasıdır. Bununla birlikte yine Aydın Savaş ve Bedrettin Çakır’da belediye meclis üyesi aday adayı olarak başvurdular. İttifak olmazsa seçilecek adayla birlikte yerel seçime, İnegöl’de ses getirecek şekilde gireceğiz. Başkan aday adaylarımız bize başvururken projelerinden bahsettiler. İnegöl’ün en büyük üç sorunu; hava kirliliği, trafik ve altyapı. Adalet Partisinin en son belediye başkanlarından Ahmet Akyollu’nun yaptığı altyapıyla devam eden İnegöl, inşallah Demokrat Partili bir belediye başkanıyla altyapı sorunu çözüme kavuşacaktır” diye konuştu.

DP İl Başkanı Çağrı Kaplan ise, “Bursa’nın ekonomisiyle, nüfusuyla can damarı olan İnegöl’ümüzün ancak aynı zamanda büyüklüğüne oranla hakkını alamayan İnegöl ilçemiz, Demokrat Partili bir belediye başkanıyla hak ettiğini alacağını düşünüyoruz. Ben burada ilçe başkanımıza ve teşkilatımıza başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Önümüzdeki seçim hepimiz için hayırla sonuçlanacaktır. Bizler inanıyoruz. İnegöllü hemşerilerimizin de partimize inanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<