Eceryıldız: “Daha iyi hizmet için yola çıktık”

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:27
Eceryıldız: “Daha iyi hizmet için yola çıktık”

4 Şubat´ta yapılacak olan İnegöl Lokantacılar Odası genel kurulunda Başkanlığa aday olan Sedat Eceryıldız, “Üyelerimizin daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla ekibimizle yola çıktık. Üyelerimizin desteğine talibiz” dedi.

İnegöl´ün en eski lokantacılarından Başkan adayı Sedat Eceryıldız, bir dönemdir Başkanlık görevini yürüten Sabri Dönmez ile başkanlık için yarışacak.

Faruk Varol´a ait Köftecide ekibi ile birlikte son toplantısını yaparak çalışmaları değerlendiren İnegöl Lokantacılar Odası Başkan adayı Sedat Eceryıldız, 1984 yılında girdiği meslekte çıraklıktan yetişerek 22 yıldan bu yana profesyonel olarak Lokantacılık yaptığını belirterek, 4 Şubat´ta yapılacak Lokantacılar Odası kongresinde Başkanlık için aday olacağını bildirdi.

Eceryıldız, 36 yıldan bu yana bu lokantacılık mesleğini yaptığını belirterek, “Odamızın tanıtılması ve daha iyi şekilde yönetilmesini sağlamak amacıyla adayım. Adaylığımı açıklamamın ardından bir takım çalışmalar yaptık. İnegöl´de hatırı sayılır, yıllarını mesleğine vermiş olan Lokantacılarımızla buluştum. Aday olduğumu açıkladım. Onlarda destek vereceklerini açıkladılar. Yönetim kurulumuzu oluşturduk. Çalışmalarımızı seçim gününe kadar sürdüreceğiz. Üyelerimizin daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla ekibimizle yola çıktık. Üyelerimizin desteğine talibiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<