banner359

Eroğlu'dan kavuşma cuması teklifi

23 Mayıs 2020 Cumartesi 16:28
Eroğlu'dan kavuşma cuması teklifi

İçişleri Bakanlığı,  “Cami ve Mescitlerde Cemaatle İbadet Edilmesi” hakkında 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Genelgeye göre; Bilim Kurulu tarafından belirlenen toplu olarak bulunulacak alanlarda uyulması gereken hijyen, sosyal mesafe vb. kurallar göz önünde bulundurularak 29 Mayıs 2020 Cuma günü itibariyle cami ve mescitlerde cemaatle namaz kılınabilmesi amacıyla ilgili Bakanlıklar ve Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kurallar belirtildi.

İnegöl’de kavuşma cuması kılınması teklifinde bulunan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu “Son yayımlanan genelgeyi inceledim. İnegöl'de 10 haftadan sonra hava şartları da uygun ise İlçe Stadyumunda gerekli tedbirler alınarak İlçe Müftümüzün imamlığında bir "KAVUŞMA CUMA"sı kılınması çok güzel olacaktır. Seccademiz hazır bekliyoruz inşallah...”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<