banner359

Eroğlu'ndan Hadisli Gönderme

08 Temmuz 2020 Çarşamba 11:27 2020-07-08 15:49:59
Eroğlu'ndan Hadisli Gönderme

İnegöl'de bugün etkili olan sağanak yağış sonrasında oluşan taşkınlar, alt yapı tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

Bugün sabah saatlerinde etkili olan yağış sonrasında özellikle merkez mahallelerde sel ve taşkınlar oluştu. Akabinde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medya üzerinden yağmurlu bir fotoğraf paylaşarak, "Allah şehrimizi, ülkemizi her türlü afetten korusun inşallah" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ise bu fotoğrafı alıp yazılarını değiştirdikten sonra hadisli bir gönderme yaptı. Eroğlu fotoğrafın yazılarını "Deveni bağla, sonra Allah'a güven ve dayan" şeklinde değiştirti.

Eroğlu'nun paylaşımı şu şekilde;

DEVENİ BAĞLA SONRA ALLAH'A GÜVEN VE DAYAN
“Bir adam Peygamber Efendimize (SAV.) “Ey Allah’ın Resulü! Devemi bağlayarak mı yoksa salıvererek mi Allah’a tevekkül edeyim?” diye sordu. Peygamber Efendimiz (SAV) “Deveni bağla, sonra Allah’a güven ve dayan” diye cevapladı. "
(Ravi: Enes Bin Malik -(Tirmizi Zühd, 2517)

Son Güncelleme: 08.07.2020 15:49
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<