banner359

Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri hazırlığı sürüyor

10 Ağustos 2017 Perşembe 10:25 2017-08-10 10:31:37
Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri hazırlığı sürüyor

 8 Eylül´de başlayacak olan 736. Ertuğrulgazi´yi Anma ve Söğüt Şenlikleri´nin yapılacağı alan, İnegöl Ertuğrulgazi Derneği´nin tavsiyesi üzerine restore ediliyor.

Her yıl Bilecik´in Söğüt ilçesinde düzenlenen ve binlerce misafirin katıldığı Ertuğrulgazi´yi Anma ve Söğüt Şenlikleri´nde havaların sıcak yâda yağmurlu olması misafirler için problem haline gelmesi ile birlikte Ertuğrulgazi´yi Anma ve Söğüt Şenlikleri´nde Bursa ve İnegöl´ü temsil eden İnegöl Ertuğrulgazi Derneği´nin önerisi üzerine misafir tribünün üstü kapatılıyor.

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Mehmet Erim, Dernek olarak 19 yıldır sadece İnegöl´ü değil, Bursa´yı da Ertuğrulgazi´yi Anma ve Söğüt Şenliklerinde temsil ediyoruz. İcra kurulu olarak çalışan Söğüt şura üyesi olan derneğimiz bir önceki dönem derneğimizin tavsiyesi üzerine Bilecik valimiz Süleyman Elban´ın takdiri ile başlayan saygı nöbetlerinden sonra yine derneğimizin önerisi ve bugünkü Bilecik valimiz Tahir Büyükakan, Bilecik Belediyesi İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Serter´in takdir ve çabalarıyla bu düzenlenecek olan söğüt şenliklerinde şenlik alanının tribün üstü kapatılıyor. Böylelikle özellikle yağışlı havalarda şenliğe katılanların mağdur olmaması açısından güzel bir çalışma olacak. Biz emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 10.08.2017 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<