banner359

Ertuğrulgazi Esnafına Müjde

03 Ağustos 2017 Perşembe 19:06 2017-08-03 19:13:48
Ertuğrulgazi Esnafına Müjde

Kavşaklar geliyor
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in girişimleri ile Ankara, İstanbul ve Bursa için önemli geçiş noktalarından biri olan İnegöl’de kavşaklar ve altgeçitler yapılmaya devam ediliyor.
Milletvekili Hüseyin Şahin´in girişimleri ile Organize Sanayi Bölgesi Hikmet Şahin, Kurşunlu, Oylat ve Kulaca kavşaklarına köprülü kavşak yapılarak hizmete sunulmasının ardından, Kulaca kavşağı ile aynı anda inşaat çalışmaları başlayan fakat zemin ve hava koşulları nedeniyle aksayan Bursa-Ankara karayolu üzeri Avarlar Köprülü Kavşağı kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete açılmıştı.
Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl giriş ve çıkışlarında transit geçişlerin sağlanması amacıyla Kurşunlu ve Oylat kavşaklarına köprülü kavşak çalışmaları yapılıp hizmete açılmıştı. Organize Sanayi Bölgesi ile bağlantıyı sağlayan OSB kavşağı da geçtiğimiz yıl yapılarak Hikmet Şahin Köprülü kavşağı adıyla hizmete sunulmuştu. Kesintisiz ulaşımın sağlanması amacıyla yapılan kavşak çalışmalarına Kulaca ve Avarlar kavşağı projeleri de eklendi. Aynı paket içerisinde yaklaşık 10 milyon liraya ihale edilen Kulaca ve Avarlar köprülü kavşakları çalışmaları 2016 yılı Mart ayında başlamıştı. Aynı anda çalışmalarına başlanan iki kavşaktan biri olan Kulaca kavşağı 17 Ekim 2016 tarihinde törenle hizmete açılmıştı. Geçtiğimiz aylarda da Avarlar kavşağının üst kısmı trafiğe açılmıştı.
ÇİLE BİTİRİYOR
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ile birlikte İnegöl’de kesintisiz geçiş sağlayacak ve trafiğe rahatlatacak noktalarda incelemelerde bulundu.
ERTUĞRULGAZİ ESNAFINA MÜJDE
İncelemelerin ardından açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kesintisiz ve güvenli ulaşımın sağlanması, olası kazaların minimizi edilmesi konusunda İnegöl’de bazı noktalara köprülü kavşak çalışmaları yaptıklarını belirterek, OSB, Kurşunlu, Alibeyköy, Oylat kavşaklarını yaparak hizmete açtıklarını hatırlattı.
Avarlar kavşağı çalışmalarının hava muhalefeti ve zemin nedeniyle biraz aksadığını hatırlatan Şahin, Avarlar köprülü kavşağının kısa süre içerisinde tamamlanarak üst geçit kısmının hizmete açıldığını hatırlattı. Şahin, Avarlar kavşağı alt geçit kısmının da bayrama kadar tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.
MESUDİYE’YE YENİ KAVŞAK
Şehiriçi trafiğinin rahatlamasını sağlamak amacıyla da Mesudiye mahallesi altgeçiti ile alakalı da çalışma yapacaklarını duyuran Şahin, “Mesudiye mahallesine şehri bağlayan altgeçit çok eski durumda. Burada daha geniş bir geçi kısmı sağlayacağız. İhaleleri tamamlandı. Yer teslimi yapıldı. Müteahhit şantiyesini de kurdu. Bayramdan hemen sonra Mesudiye yeni alt geçit çalışmaları başlayacak.” Şeklinde konuştu.
ÇEVRE YOLU SONUNA KAVŞAK
İnegöl’ü çevreleyen Çevre yolunun Bursa-Ankara Karayolunda son bulduğunu aktaran Şahin, “Mobilya sanayinin arkasından geçerek karayoluna ulaşan çevre yolunun bitimine de köprülü kavşak yapabilir miyiz? O karayolları bölge müdürümüzle görüşeceğiz.” İfadelerini kullandı.
KOZLUCA ALTGEÇİT
Şahin, Kozluca alt geçit çalışmalarının da Mesudiye mahallesi altgeçidi çalışmalarının hemen ardından başlayacağını duyurdu.
YENİŞEHİR DUBLE YOL
Şahin, Yenişehir ilçesini İnegöl’e bağlayan karayolunda duble yol çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 03.08.2017 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<