Erzurumlular Derneğinde Nöbet Değişimi

28 Aralık 2015 Pazartesi 10:10 2015-12-28 10:14:35
Erzurumlular Derneğinde Nöbet Değişimi

 İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin geçtiğimiz gün gerçekleştirilen genel kurulunda Başkanlığa Ali Toprak getirildi.

banner380
Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Fatih Öztürk, "1.5 yıldır İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği´ne Başkanlık yapmaktayım. Öncelikle yönetimdeki arkadaşlarıma, siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu soğuk günde zahmet ettiniz, buraya kadar geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kongremizi gerçekleştireceğiz. Derneğimizin çeşitli problemleri var, her dernekte olduğu gibi. Bizim derneğimizin de çeşitli problemleri var. Bunu burada uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bu bir bayrak yarışı. Bizden önce olduğu gibi bizden sonraki yönetimlerde bu bayrak yarışını en iyi şekilde devam ettirecek. İnegöl´deki Erzurumluların saygınlığını arttıracak, zaten saygı değer insanlarız. Bunun devamı da gelecektir. Yeni gelen yönetime başarılar dileyerek, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Ali Toprak Başkanlığa seçildi.

Yeni Başkan Ali Toprak, "Yeni yönetim olarak teveccühünüzden dolayı teşekkür ediyoruz. Fatih Başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yeni yönetim ile birlikte, yeni dönemde elimizden geleni yapacağımızı şimdiden söylüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 28.12.2015 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<