Etimesgut mağlubiyetini böyle yorumladılar

20 Eylül 2021 Pazartesi 15:27 2021-09-20 15:32:59
Etimesgut mağlubiyetini böyle yorumladılar

İnegölspor teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir, sahamızda 2-0 mağlup olduğumuz Etimesgut Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Şimşir, şunları söyledi:
“Bu oyunu kendimize yakıştıramadık. Maçta çok kötüydük. Galibiyeti hak etmedik. Seyircimizden özür diliyoruz. Ligin daha başındayız. Telafisi var. İnşallah telafi edeceğiz.”

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “İlk yarı işler istediğimiz gibiydi. İkinci yarıda istediğimiz gibi başlamaya çalıştık ama olmadı. İsteyeceksin, atacaksın golü. Atamayınca golü yersin ve kaybedersin. Net söylüyorum iyi değildik, İstemedik. Futbolcu kardeşlerimize de aynısını söyledim. İstemediniz, Yenmek için istemeniz lazım. Oynayacaksın, mücadele edeceksin, savaşacaksın. Tatili bırakalım, lig başladı.”diye söyledim. Toparlanacaklar. Teknik heyet, futbolcular hepsi oturup, hatalarını, eksiklerini görecekler. Ona göre teknik heyetimizde önlemlerini alıp, önümüzdeki haftalara bakacaklar.”

Son Güncelleme: 20.09.2021 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<