banner359

Fahri İnkaya Aday Adaylığını Açıkladı

10 Mayıs 2018 Perşembe 20:36
Fahri İnkaya Aday Adaylığını Açıkladı

MHP eski ilçe başkanı Fahri İnkaya 27. Dönem milletvekili aday adaylığı için dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine teslim etti. 
MHP’den aday adaylığı için ismi kulislerde en çok konuşulan ve 2014 yerel seçimlerinde MHP’ye büyük bir sıçrayış yaptırtarak %32,6 oy oranı ile İnegöl’deki en güçlü 2. Parti yapan dönemin ilçe başkanı Fahri İnkaya olan 27. Dönem milletvekili aday adaylığı için dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine teslim etti. 
Parti Binasında açıklamada bulunan İnkaya “Sayın genel başkanımızın, bizim davamızı ve fikrini iktidar yaptığı bu ortamda bundan sonrada Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının bu davayı iktidar yapmak uğruna birbirinden kıymetli arkadaşlarımızı ve bizimde genel başkanımıza bu çıktığı yolda bir adım katkı koymak için yola çıktık. Bütün arkadaşlarımızla hepimiz biriz beraberiz.  Allah’ın izni ile bu süreci dostça kardeşçe tamamlayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<