banner359

FETÖ’cü polis yakalandı

16 Kasım 2017 Perşembe 15:19
FETÖ’cü polis yakalandı

Ankara merkezli 30 ilde düzenlenen eş zamanlı FETÖ operasyonları kapsamında İnegöl’de de bir ihraç edilen polis yakalandı. 
ANKARA MERKEZLİ OPERASYON
Edinilen bilgilere göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında emekli ya da meslekten ihraç edilen eski 108 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Ankara merkezli 30 ilde düzenlenen eş zamanlı FETÖ operasyonlarında, hakkında yakalama kararı çıkarılan şüpheliler teker teker gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında eski 1. sınıf emniyet müdürü, emniyet amirleri, Başkomiser ve polis memurlarının da bulunduğu öğrenildi.
İNEGÖL’DE YAKALANDI
Hakkında yakalama kararı çıkarılan şahıslardan biri de KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla İnegöl'de yakalanarak gözaltına alındı. 
FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edildiği öğrenilen eski polis memuru F.K.’nın soruşturma birimi olan Ankara'ya teslim edileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<