banner359

Fuar Nedeniyle Değişikliğe Gidildi

21 Eylül 2016 Çarşamba 14:30 2016-09-21 14:37:45
Fuar Nedeniyle Değişikliğe Gidildi

 İnegöl’ün tarım potansiyelinin vitrine çıktığı ve sektörünün en seçkin ürünlerinin ve ekipmanlarının sergilendiği İnegöl Tarım Fuarı(İNTARF) kapılarını açmaya hazırlanırken, fuar nedeniyle bu haftaya mahsus olmak üzere cuma günü kurulan cum-pa tuhafiye pazarı Kuğulu park sokak üzerinde; cumartesi günü kurulan 2. el oto pazarı ise pazartesi pazarında kurulacak.

TARIM FUARI DOLAYISIYLA YER DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI
İnegöl Tarım Fuarı nedeniyle cuma günleri kurulan cum-pa tuhafiye pazarı ve cumartesi günü kurulan 2. el oto pazarının yer değişikliği hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “İnegöl olarak bir fuar hareketliliğini daha hep birlikte yaşayacağız. Fuarımızın trendi gün geçtikçe artıyor. Tarımın her türlü trendinin belirlendiği fuarımız Türkiye’nin en popüler fuarları arasına girmiş durumda. İnegöl Tarım sektörünün en seçkin ürünleri, Modef Fuar merkezimizde hem Türkiye hem de dünya ile buluşacak. İnegöl Belediyesi olarak gerçekleşecek bu fuar öncesi bizler de bir takım önlemler almış bulunmaktayız. Bu kapsamda İnegöl Tarım Fuarının düzenleme çalışmalarından dolayı Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Nikah Salonu ve Modef Fuarcılık alanı üzerinde Cuma günleri kurulan Cum-Pa Tuhafiye Pazarı, 23 Eylül Cuma günü Kuğulu park Sokak üzerinde kurulacaktır” dedi.

CUM-PA BU HAFTA KUĞULU PARK SOKAKTA KURULACAK
Yapılacak bu değişiklikler ile ilgili Cum-pa Pazar esnafına sözlü olarak tebligat yapılmıştır diyen Taban; Bu konu ile alakalı Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapılarak o bölgede bulunan Vehbi Koç İlkokulu öğrencilerinin ve servis araçlarının bu tarihler arasında yürütülecek çalışmalardan dolayı belirtilen alana geçişleri noktasında gerekli önlemlerin alınmasıyla alakalı bilgilendirme yapılmıştır” dedi.

2. EL OTO PAZARI DA PAZARTESİ PAZARYERİNDE 
Ayrıca Hikmet Şahin Kültürpark içerisindeki aynı alanda Cumartesi günleri kurulan 2.el Oto Pazarı da 24 Eylül Cumartesi günü İnegöl Tarım Fuarının açılışı dolayısıyla Pazartesi Pazaryeri alanında kurulacaktır diyen Taban; “Bu konuda Oto Galericiler Sitesi Yönetimi ile görüşülerek, gerçekleşecek bu yeni düzenleme hakkında üyelerine bilgilendirme yapmaları konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca 2.el oto esnafına da konu hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Oto pazarının pazartesi pazarına alınacağı konusu toplu mesaj ile de halkımıza bildirilecektir” dedi.

Taban konuşmasının sonunda; “Merkez Pazaryeri ve Köylü Pazarı ile Otopark projelerinin en kısa zamanda tamamlanmasının ardından hem Tuhafiye Pazarı esnafımızın hem de 2. El Oto Pazarını kullanan esnaf ile vatandaşlarımızın yer konusunda yaşadığı sıkıntıların kalıcı olarak çözüme kavuşmasını temenni ediyor, gerçekleşecek yeni düzenlemeye esnaf kardeşlerimizin ve ilçe halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerini umuyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 21.09.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<