Gençler sabah namazında buluştu

27 Aralık 2015 Pazar 12:07 2015-12-27 12:12:44
Gençler sabah namazında buluştu

 İnegöl AK Parti gençlik kolları tarafından düzenlenen  "Ümmeti Sabah Namazına giden gençler uyandıracak" adlı proje pazar sabah İshakpaşa camisinde gerçekleştirildi. Düzenlenen sabah namazı programına cemaat ve gençler yoğun ilgi göstererek, camiyi doldurdular.

banner380
Sabah namazının idrak ettikten sonra cemaate bin kişilik hazırlanan çorba ikramı yapıldı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Bircan, AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile kalabalık cemaat katıldı.

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, “ Programımıza katılan cemaatten Allah razı olsun. Bu programla ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız, gençlerimiz ve teşkilatımızı bir araya getirip, birlik-beraberlik örneğini göstermek istedik. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Cami tıklım tıklım doldu, yer kalmadı. Allah kılmış olduğumuz namazları dergahı izzetinde kabul ve karin eylesin. Daha öncede yaptığımız gibi olumlu yöndeki projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bizler örnek çalışmalarımızla gelecek nesillere örnek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençliğimizi inançlı bir nesil olarak yetiştirmeliyiz. İnegöl´ün tarihi ve manevi yapısını yansıtan İshakpaşa camiinde ilkini düzenlediğimiz ‘Ümmeti Sabah Namazına giden gençler uyandıracak´ programlarımızın devam gelecektir” dedi.

Son Güncelleme: 27.12.2015 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<