Gençlerin Traktörle huzur turu kanlı bitti; 1 ağır yaralı

02 Temmuz 2017 Pazar 11:44 2017-07-02 11:48:39
Gençlerin Traktörle huzur turu kanlı bitti; 1 ağır yaralı

 Elmaçayır mahallesinde meydana gelen kaza da 8 gencin binerek huzur turu attığı traktör üzerinden düşerek tekerleklerin altında ezilen bir genç ağır yaralandı.

banner380
Edinilen bilgilere göre; 14 yaşındaki Cihan Y. Babasına ait 41 TE 275 plakalı traktörü alıp 7 arkadaşıyla birlikte huzur turuna çıktı. Tarlalık yollarda hızlanarak eğlenen gençlerden biri traktörün çukurdan geçtiği sırada dengesini kaybeden traktörün üzerinde 13 yaşındaki Şahin Erdem U., yere düştü. Gençlerin fark edememesi üzerine yere düşen gencin üzerinden traktörün iki tekeri de geçti. Gencin düştüğü gören arkadaşları durumu ailelerine bildirdi. Özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine getirilen gencin iç kanama ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşması nedeniyle sevkine karar verildi.
SEVK ÇİLESİ
Devlet Hastanesi Acil Servisi sorumlu doktoru iç kanaması olan gencin sevkini sağlamak için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık bir saat süren telefon trafiği sonucunda genç için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde yer bulundu. Apar topar sevk işlemleri yapılan genç, 112 Acil Servis Ambulansı ile Tıp fakültesine sevk edildi.
Gencin sağlık durumunun kritik olduğu kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 02.07.2017 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<