Gönül Elçilerine İnegöl'den Destek

18 Şubat 2016 Perşembe 10:34 2016-02-18 10:39:25
Gönül Elçilerine İnegöl'den Destek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın başkanlığında, kadınlara, engellilere ve yetimlere yönelik başlatılan Gönül Elçileri projesine İnegöllü Gönül Elçileri de desteklerini esirgemiyor.

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Bursa Gönül Elçileri Koordinatörü Sevim Karaloğlu´nu ziyaret ederek, İnegöl Gönül elçileri noktasında yapacakları proje hakkında bilgilendirdiler.

Müdür Yardımcıları İbrahim Şenal ve Özlem Meke´nin de hazır bulunduğu ziyarette Müdür Burhanettin Özdemir, Bursa Gönül Elçileri Koordinatörü ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu´nun eşi Sevim Karaloğlu´na Bursa´yı temsil eden logonun yer aldığı filografiyi hediye etti. Müdür Burhanettin Özdemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın başkanlığında Türkiye geneline yayılan gönül elçileri projesi var. Gönül Elçileri´nin Bursa Koordinatörü olan Bursa Valimizin eşi Sevim Karaloğlu´nu ziyaret ettik. İnegöl´deki gönül elçileri projesine Halk Eğitim Merkezi olarak yapabileceklerimizi ilettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenleyeceğimiz bir etkinlik var. Gönül elçileri projesinin İnegöl´de tanıtımı ile alakalı katılım sağlayacaklar. Gönül elçilerine burada katkı sağlayacağız. İnegöl hayırseverler şehri. 5 Mart 2016 tarihinde Marrion Otel´de gerçekleştireceğimiz etkinliğe İnegöl halkımızı bekliyoruz. Düzenleyeceğimiz programda projeyi tanıtacağız. İnegöl´deki gönül elçilerine yeni üyeleri eklemek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Müdür Özdemir, “Gönül elçileri; kadınlara mesleki eğitim kazandırılması, istihdam edilmesi, engellilere sahip çıkılması, yetim ve öksüz olanların desteklenmesi… Bizde İnegöl Gönül elçileri olarak Bursa´daki 6 kişilik öksüz ve yetim olan kardeşlere gerekli destekte bulunduk. Mobilya desteğini sağladık” dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<