Güldürürken düşündürdü!

22 Şubat 2016 Pazartesi 10:25 2016-02-22 10:28:43
Güldürürken düşündürdü!

 İnegöl Belediyesi organizasyonu ile Mobilya Müzesi konferans salonunda İnegöllülerle buluşan ünlü komedyen Recep Demirkaynak, Türk milletini övgüye boğan şovuyla Avrupalılaşma merakını eleştirdi. Ders niteliğindeki stand-up şovu güldürürken düşündürdü.

KENDİ GÖSTERİME GİRERKEN BİLET SORUYORLAR 
Stand-up gösterisinde izleyenleri kahkahaya boğan Recep Demirkaynak, kendisinin 17 yıldan beri sahnede olduğunu ancak pek fazla tanınmadığını söyledi. Ünlü komedyen, “Kendi gösterime gireceğim zaman bilet sorulan tek Stand-Up'çı benim herhalde” esprisiyle de salonu kırdı geçirdi. Ucuz olduğu için çok tercih edildiğini ifade eden Demirkaynak, “Bazı yerlerden para bile almıyorum, erzak veriyorlar” diye konuştu.

“TÜRK VURGUSU” 
Recep Demirkaynak, yoğun ilginin olduğu gösterisinde günlük hayatta karşılaştığımız toplumsal sorunları mizahi bir dille eleştirerek hayatın eğlenceli taraflarını seyirciyle paylaştı. Ünlü komedyenin sahnede Türk milleti ve Türk kültürünü övgüye boğan söylemleri dikkat çekerken, Avrupalılaşma merakını ise yine mizahi ancak sert bir dille de eleştirdi. Türk milletinin dünyada eşi benzeri olmayan bir kültür ve özelliklere sahip olduğuna değinen Demirkaynak, İnegöllüleri adeta güldürürken düşündürdü. Hemen her esprisinde Türklüğü ile gurur duyduğuna vurgu yapan komedyen, bu tutumuyla da izleyiciden tam not almayı başardı.

Yaklaşık 1 buçuk sat süren gösteri sonunda bazı vatandaşlar Recep Demirkaynak ile fotoğraf çekinmek için sıraya girdi.

Son Güncelleme: 22.02.2016 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<