“Gün, birlik ve beraberlik günüdür”

20 Şubat 2016 Cumartesi 12:29 2016-02-20 12:41:47
“Gün, birlik ve beraberlik günüdür”

 İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yücel Erim yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti başkenti Ankara´da ve Diyarbakır´ın Lice ilçesinde meydana gelen terör olayları tüm Türk milletini derinden yaralamıştır.

GÜN TERÖRE, HAİNE İNAT BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR

Yücel Erim, “Ülkemiz sonu belli olmayan kör kuyulara atılmakta, milletimizin en tabii hakkı olan, yaşama hakkı açık bir şekilde gasp edilmektedir. Hukuk çiğnenmekte, ülke olarak zor bir süreçten geçmekteyiz. Gün teröre, haine inat birlik beraberlik günüdür. Çok açık ve net bir şekilde bilinmesini isteriz ki, Türk yurdu olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin geleceğinin teminatı olan bizleri ve asil Türk milletini asla kat´a yıldıramayacaklardır. Bilinmelidir ki; bu toprağın çocukları bir defa ölse de bin defa dirilecektir. Bizler İnegöl Ülkü Ocakları olarak terörü destekleyen, terör üzerinden prim yapan herkesi, her türlü bölücü unsuru lanetliyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza Allah´tan acil şifalar, ailelerine ve tüm Türk milletine sabırlar dileriz” dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2016 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<