banner359

Hastane Kavşağında Feci Kaza;2 yaralı

02 Ağustos 2017 Çarşamba 16:26 2017-08-02 16:27:17
Hastane Kavşağında Feci Kaza;2 yaralı

 Mimar Sinan Bulvarı üzeri Hastane kavşağında meydana gelen kaza da kamyonet ile çarpışan motosikletteki iki genç yaralandı. Birinin amatör spor kulübü futbolcusu olduğu belirlenen iki genç hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; Parkyolu caddesinden gelip hastane kavşağından mimar sinan bulvarına çıkmakta olan sürücü İbrahim G. yönetimindeki 16 KBG 68 plakalı kamyonet, İNGAZ kavşağından gelip Mimar Sinan bulvarı üzerinde seyir halinde olan sürücü Aykut D. Yönetimindeki 16 F 3052 plakalı motosiklet, kavşakta feci şekilde çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile motosiklet üzerinden uçan sürücü ile arkasındaki arkadaşı Salih K., yerde sürüklenerek kaldırıma çarptılar.
Kaza sonucunda kanlar içinde kalan gençler sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.08.2017 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<