banner359

Hastanede buruk 23 Nisan kutlaması

23 Nisan 2019 Salı 15:06 2019-04-23 15:43:58
Hastanede buruk 23 Nisan kutlaması


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altında alan çocuklar, bayramı buruk yaşadılar. İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, hastanenin çocuk bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler verdiler.
İnegöl Devle Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Çocuk bayramını buruk kutladılar. 
Çocukların odalarını tek tek gezerek ziyaret eden protokol, çocuklarla yakından ilgilendiler. Hediyeler takdim eden protokol üyeleri, bayramı yaşayamayan çocukların yüzünü bir nebze olsun gülümsettiler.
Ziyaretin ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Çocuklarımıza çok geçmiş olsun. Bayramlarını burada geçiriyorlar ama yinede bayramlarını kutluyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramları farklı yerlerde eğlenerek geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Kaymakam Şükrü Görücü ise, “Türkiye cumhuriyetinin doğduğu bu gün. Atatürk bunu çocukların doğuşuna benzetmiş. Dünyada tek kutlanan çocuk bayramı. Bu kapsamda çocuklarımızı ziyaret ettik. Eşimiz bu projeyi hayata geçirdi. Bizde beraber ziyaret ettik” dedi.
DEVLET ELİ
Hastanede tedavi gören 9 aylık Yusuf’un annesi Gülcan Taşcan, Kaymakam Görücü’den buhar makinesi desteğinde bulunmasını talep etti. Görücü, gerekli desteği sağlayacağı sözünü verdi.

Son Güncelleme: 23.04.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<