banner359

Helvacı Ali İnegöl AVM'de

12 Şubat 2020 Çarşamba 14:44 2020-02-12 16:13:00
Helvacı Ali İnegöl AVM'de


İnegöl'ün asırlık lezzeti Helvacı Ali’nin yeni Şubesi İnegöl AVM’de hizmete açıldı.

İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, işadamı Mustafa Arıcı ile İnegölspor eski Teknik Direktör İsmail Güldüren ortaklığında Helvacı Ali’nin yeni Şubesi İnegöl AVM’de açıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşan firma ortaklarından Mahmut Demirtaş, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “İsmail Güldüren ve Mustafa Arıcı ile ortağız. İnegöl’ün değerlerinin yanında artık Helvacı Ali var. Biz 23.şubeyiz. Dünyada Helvacı Ali’nin kalitesini göstermemiz lazım. Bize sahip çıkarsanız markayı daha da büyütebiliriz.” dedi.

Belediye başkanı Alper Taban, yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ederek, İnegöl’ün markaları arasında Helvacı Ali’nin bulunduğunu söyledi. 

Konuşmaların ardından dua sonrası işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta tezgahın başına geçen protokol davetlilere dondurmalı helva ikram etti.

Son Güncelleme: 12.02.2020 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<