Her Mahallede olacak mı ?

.

13 Ağustos 2015 Perşembe 14:19 2015-08-13 14:56:39
Her Mahallede olacak mı ?

 Tahtaköprü'de 6.Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Durmuş Aydın’ın ataması sonrası bu durum akıllara :"Her mahalleye belediye başkan yardımcısı mı atanacak" sorusunu getirdi.


Büyükşehir Yasası öncesi Yenice Belediyesi’nde memur kadrosunda Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Durmuş Aydın’ın 2014 seçimlerinden sonra İnegöl Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başlaması düşünülen Durmuş Aydın,İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü’ne araştırmacı olarak atanmıştı. 

banner380
Belediye  memur kadrosunda olan Aydın, Tarım Bakanlığı’na bağlı bir müdürlüğe atanmasından dolayı, idare mahkemesine atamanın iptali için yürütmeyi durdurma amaçlı dava açmıştı.Mahkeme kararıyla Tarım Müdürlüğü'nden ayrılan Aydın, İnegöl Belediyesi başkan yardımcılığı görevine atandı.

Belde statüsünü kaybederek mahalleye dönüşen Tahtaköprü’de Ek Hizmet Binasında 6.Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Aydın’ın ataması sonrası bu durum akıllara :"Her mahalleye belediye başkan yardımcısı mı atanacak" sorusunu getirdi.
 


Son Güncelleme: 13.08.2015 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<