Hırsız ile işyeri sahibi arasında yaşanan arbede anları kameraya yansıdı

20 Aralık 2020 Pazar 18:38 2020-12-20 19:13:31
Hırsız ile işyeri sahibi arasında yaşanan arbede anları kameraya yansıdı

İnegöl'de bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı saniye saniye kameraya yansıdı. Olayı fark eden işyeri sahibi ile hırsız arasında yaşanan boğuşma anları ise böyle görüntüklendi. Hırsız arbede sırasında işyeri sahibin elinden kaçarak kayıplara karıştı

banner380

Edinilen bilgilere göre olay İnegöl Merkezde bulunan bir işyerinde meydana geldi. İşyerine müşteri gibi gelen kimliği belirsiz şahıs sipariş vermiş gibi yaparak kasaya yöneldi. Kasa’dan yaklaşık 500 TL parayı alıp cebine koyduğu sırada işletme sahibi fark etti. Hırsız parayı arka cebine koyduğunu gören işyeri sahibi ile hırsız arasında arbede yaşandı. Hırsızı etkisiz hale getirme için yapılan boğuşma esnasında ikiside yere düştü. Bir yolunu bulunan hırsız kaçarak kayıplara karıştı. Boğuşma esnasında hırsız cüzdanını düşürdü. İşyeri sahibi durumu polise haber verdi polis ekipleri kimliği belli olan şahsın peşine düşerken hırsız ile işyeri sahibi arasında yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Son Güncelleme: 20.12.2020 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Co 2020-12-22 18:08:14

Tam bir gaftici

banner366

<