banner359

Hırsıza Çağrı

10 Mart 2018 Cumartesi 12:40 2018-03-10 17:15:29
Hırsıza Çağrı

Hamidiye mahallesi Namık Kemal sokak üzerinde park halinde bulunan özel otomobil hırsızların hedefi olurken, evinin önündeki otomobilini soyan hırsıza arabasının arkasına yazı yazarak seslenen vatandaş, takım çantasını geri istiyor.

Savaş Tümer´e ait 16 PE 436 plakalı özel otomobil, Hamidiye Mahallesi Namık Kemal Sokak üzerindeki ikametinin önünde park halindeyken hırsızların hedefi oldu. Otomobilin arka bagaj kapağını açarak giren hırsızlar, otomobilin içinde bulunan takım sandığını ve telsiz parçalarını çaldı. Sabah kalktığında hırsızsız olayını fark eden Savaş Tümer, durumu emniyete bildirdi. Otomobil içerisinde inceleme yapan ekipler, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

YAZI İLE ÇAĞRI

Aradan geçen 10 günlük sürede hırsızlar yakalanmayınca, Tümer otomobilin arkasına “Arabamı Soyan Hırsıza; Aldıkların Senin Olsun. Takım Sandığı ve İçindekileri Getir Bana… Teşekkürler” yazdırarak hırsızlara seslendi. Çalınan malzemelerin maddi anlamda bir değerinin olmadığını ifade eden Tümer, “Çalınan malzemelerin maddi olarak 300 liralık bir değeri var. Ama benim için önemli olan manevi değerleri. Emekliyim. Amatör telsizcilik yapıyorum ve içinde bulunan malzemelerle telsiz tamiri yapıyorum. Benim için manevi değerleri önemli. Aracımı soyan hırsızdan isteğim, takım çantamı ve içindeki malzemeleri geri getirmesidir. Çaldığı şekilde takım çantasını ve içindekileri bana geri getirdiği takdire şikayetçi olmayacağım” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 10.03.2018 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<