Hırsızlık çetesine darbe!

05 Eylül 2018 Çarşamba 16:44 2018-09-05 19:19:50
Hırsızlık çetesine darbe!

Bir ay önce çalılanan 500 bin lira değerindeki kumaşları çalan hırsızlık çetesi polis tarafından çökertildi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda 8 kişiden oluşan hırsızlık çetesi yakalanarak gözaltına alındılar.

Edinilen bilgilere göre; 1 ay önce kamyon sürücüsü M.Ş.B.(37) İnegöl’de kumaş üretim firmasının 500 bin lira değerindeki kumaşlarını yüklediği kamyonla İstanbul’a nakletmek üzere yola çıktı. Birkaç gün sonra İstanbul’daki firma kumaşların ulaşmadığını İnegöl’deki firma sahiplerine iletti. Kumaş firması İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olayın ardından harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamyon sürücüsünü yakaladılar. Gözaltında savunma yapmayan sürücüsü, çıkarıldığı mahkeme heyeti önünde kumaşları çalmadığını söylemesi üzerine Adli kontrol şartıyla serbest kaldı. İşin peşini bırakmayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, teknik fiziki takip başlattı. Kamyon sürücüsünün İstanbul ve İzmir’de bağlantısı olduğunu çözen İnegöl polisi, İzmir ve İstanbul Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü ekipleriyle ortak çalışma başlattılar.

banner380

Titiz çalışmalar sonucunda hırsızların yeri tespit edildi. İzmir’de 8 adrese yapılan operasyonda Kamyon sürücüsü M.Ş.B. ile hırsızlık çetesi üyeleri F.Ü.(25), A.A.(29), M.K.(33), Ö.T.(35), N.K.(36), Z.T.(34) ve F.İ.(29) yakalandılar. Yakalanan 8 hırsızlık şüphelisi İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İzmir’den İnegöl’e getirilerek gözaltına alındılar. Hırsızların İstanbul ve İzmir’de firmalara sattıkları kumaşların ise bir kısmı ele geçirildi.

Son Güncelleme: 05.09.2018 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Inegollu 2018-09-05 20:43:37

Allah hırsızın belasını vers......

banner366

<