Hocaköy Uluslararası Projede

19 Aralık 2017 Salı 10:10
Hocaköy Uluslararası Projede

İnegöl´e bağlı Hocaköy İlk ve Ortaokulu Avrupa Birliği projeleri kapsamında ‘We dress for the weather´ adlı e-twinning çalışmasıyla öğrencilerine hava durumunun insan üzerindeki etkisini, giyim, beslenme gibi unsurlarla bağlantısını inceleme fırsatı bulacak.

“We dresd for the weather” e-twinning projesi ile Türkiye, Polonya, İspanya, Romanya, Portekiz ve Slovenya gibi Avrupa ülkeleri ile ortaklaşa yürütülen çalışmada hava durumu ve giyinme arasındaki bağ işleniyor. Hocaköy İlk ve Ortaokulu´nun bu yıl dahil olduğu uluslararası proje ile öğretmenler ve öğrenciler hava durumunun etkilerini gözlemleyip, ortak ürünler ortaya çıkaracaklar. Hem Türkiye hem de Avrupa ülkelerinden birçok öğretmen ve öğrenci kendi okullarını, şehirlerini, ülkelerini tanıtacak, yerel hava olaylarını gözlemleyip fotoğraflayacak, resimler yapacaklar.

Proje hakkında bilgi veren İngilizce Öğretmeni Taliha Ilgın, öğrencilerin bu proje ile başka ülkelerden ve Türkiye içerisindeki şehirlerden edinecekleri arkadaş ve bilgiler ile daha sosyal ve de evrensel değer kazanacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<