Huzurevi sakinleri yemekte moral buldu

01 Şubat 2016 Pazartesi 16:29 2016-02-01 16:30:30
Huzurevi sakinleri yemekte moral buldu

 İnegöl’de faaliyet gösteren Dere Çınar Sosyal Tesisleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında İnegöl Belediyesi Huzurevi sakinlerini gerçekleştirilen yemek organizasyonu ile bir araya getirdi. Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen ve İşletme sahipleri ile huzurevi sakinleri katıldı. 

Gerçekleştirilen yemek programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün çok güzel ve hayırlı bir faaliyet için Dere çınar sosyal tesislerinin konuğu olduk. Öncelikle Dere çınar sosyal tesisleri işletme sahiplerine yürekten teşekkür ediyorum. Bugün hem öğlen hem de akşam yemeklerinde huzur evimizin çok değerli hanımefendilerini, beyefendilerini misafir ettiler ve ikramlarını yaptılar. Öğlen huzurevinde, akşam ise bizzat kendi mekânlarında bu ikramlarını gerçekleştirdiler. Ayrıca bizim her gün aşevinden yaklaşık 150 civarında ihtiyaç sahibine gönderdiğimiz sıcak yemeği de kendileri karşıladılar. Huzurlarınızda göstermiş oldukları bu duyarlı davranışlarından dolayı Dere Çınar Sosyal Tesislerinin işletme sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Bu uygulamanın beraberinde de diğer esnaflarımıza da örnek olmasını arzuluyorum” dedi.
Gerçekleştirilen bu organizasyon yaşlılarımız için çok hoş bir etkinlik oldu diyen Aktaş; “Onların dertleri karın doyurmak değil, onların dertleri sadece temel ihtiyaçlarını görmek değil, onların dertleri bu tür ortamlarda önemsendiklerini bilmektir. Güzel ortamlarda, güzel mekânlarda insanların yaşadıklarını yaşamaktır. Biz Belediye olarak yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz, her türlü ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bunları yaparken İnegöllü esnaflarımızdan ve hemşerilerimizden de yaşlılarımızı ve büyüklerimizi önemseme anlamında bu tür destekler olduğunda çok mutlu oluyoruz” dedi.
Aktaş; “Huzur evi sakinlerimize mümkün olduğu kadar sadece huzurevinde değil böyle farklı mekânlarda da eğlendirmeyi, dinlendirmeyi ve gönüllerince vakit geçirtmeye çalışıyoruz. Bütün amacımız onların hayır duasını almak. Bu vesileyle bu kutsal görevi icra etmeye çalışan huzurevi ve aşevi müdürlüğü çalışanları ile huzurevi ve aşevimize katkı ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen esnafımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 01.02.2016 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<