banner359

İbrahim'in sınıfında hüzün vardı!

03 Ocak 2017 Salı 16:03 2017-01-03 16:09:28
İbrahim'in sınıfında hüzün vardı!

 Evinin banyosundaki şofbenden çıkan kaçak akıma kapılarak hayatını kaybeden 12 yaşındaki İbrahim Girgin, mahallesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Alibeyköy mahallesinin sevilen çocukları arasında olan İbrahim Girgin için okulunda da tören düzenlendi.

Alirıza ve Emine Girgin’in 4 çocuğundan üçüncüsü olan İbrahim Girgin’in cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından akabinde Alibeyköy mezarlığında toprağa verildi.
Törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kaban, Muhtar Nurettin Çakır, öğretmenleri, öğrenciler ve kalabalık cemaat katıldı.
AİLESİ AYAKTA ZOR DURDU
Çocuklarının ölümü nedeniyle gözyaşlarına boğulan baba Alirıza ve anne Emine Girgin, ayakta yakınlarının desteği ile durabildiler.
Cenaze definin ardından İnegöl Alibeyköy ortaokulunda İbrahim Girgin’in sınıfı 7-A şubesinde tören düzenlendi. 
RESMİNİ SIRASINA KOYDULAR
Talihsiz öğrenci İbrahim Girgin’in oturduğu sıraya kendi resmi ve çiçekler konuldu.
ÇOK İYİ BİR ARKADAŞTI
Gözü yaşlı sıra arkadaşı Ersin Kılıçaslan, “Çok iyi biriydi. Onu çok severdim. Hep beraber gezerdik. Yediğimiz içtiğimiz ayrı olmazdı. Onu çok özleyeceğim” dedi.
Sınıfta düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kaban, “Allah rahmet eylesin. Görünmez bir kaza sonucu öğrencimiz vefat etti. Ölüm hepimiz için. Çocuklarımız küçük yaşta vefat edince hakikaten acısı büyük oluyor. Milli eğitim camiasına baş sağlığı diliyoruz. Rabbim onu inşallah cennetine koyacak. Ailesine de sabırlar diliyoruz. Rabbim milletimizi elim kazalardan korusun” dedi.

Son Güncelleme: 03.01.2017 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<