banner359

İHH'dan Saadet Partisine Ziyaret

.

19 Şubat 2015 Perşembe 10:52 2015-02-19 11:18:06
İHH'dan Saadet Partisine Ziyaret
 Fikret Bayram Başkanlığındaki İnegöl İnsani Yardım Derneği (İHH) yönetimi, Saadet Partisi (SP) İnegöl İlçe yönetimine nezaket ziyaretinde bulunurken, ziyarette konuşan Başkan Fikret Bayram, “Siyasi partiler Türkiye’nin partisel anlamda dinamikleridir” dedi.

İnegöl İHH Başkanı Fikret Bayram ve yönetim kurulu üyelerini, parti merkezinde SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Başkan Fikret Bayram, “İnegöl İHH olarak bugün Saadet Partisi’ni ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu anlamda davetimizi kabul eden değerli İlçe Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Siyasi partileri gezmeye çalışıyoruz. Onlarla birlikte fikir alışverişinde bulunarak hem yapılabilecek yardımlar noktasında nasıl yeni çalışmalar ortaya koyabiliriz hem de kendilerine nezaket ziyareti gerçekleştirmiş oluyoruz. Çok yakın bir zamanda seçim atmosferine girilecek. İstedik ki bu atmosfer daha oluşmadan partilerimizle hasbıhal üzerine yapacağımız sohbetlerle bir arada olalım, onlarla birlikte hem yönetim kurulumuzu kendilerine tanıştırmış olalım, bizler de kendilerini bir kez daha yakından görme fırsatı bulalım. Siyasi partiler Türkiye’nin partisel anlamda dinamikleridir. Bu tarz yönetim biçimlerinde onlarla birlikte daha güzel şeyler yapılabilmesine fırsat doğuyor. Bu anlamda da kendilerine bundan sonraki yaşamlarında güzel hizmetlere vesile olacak adımlar atmalarını temenni ediyoruz” dedi.

DESTEK VERECEĞİZ

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ise, “Derneğimiz bizler için uzak bir dernek değil, yakinen takip ettiğimiz, yapmış olduğu çalışmalardan haberdar olduğumuz bir dernek. Aynı zamanda da toplumun içerisinde bizlerin üzerine düşen birçok vazifeyi, görevi başta İnegöl İHH Derneğimiz olmak üzere bu eksiğimizi gidermeye çalışan ve önemli manevi adımlar atan bir derneğimizdir. Dolayısıyla bu derneğin içerisinde görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, dua ediyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bizlerde Saadet Partisi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de derneğimizin her türlü ihtiyaç ve taleplerini yerine getirme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞEN VAZİFELER VAR

Sütçü konuşmasını şöyle sürdürdü; “Seçim süreci içerisine girdik fakat bu sürecin içerisinde de üzerimize düşen vazifeleri her anlamda yapmaya devam etmemiz gerekiyor. Bunların başında da toplumun içerisinde bulunmuş olduğu şu anki gergin ortamı yumuşatma, ayrılıkları, farklılıkları bir araya getirme ve bütünleştirme noktasında da bizim üzerimize vazifeler düşüyor. Bu anlamda Milli Görüş olarak, Saadet Partisi olarak geçmişte dört tane partisi kapatılmış, lideri yasaklı duruma düşmesine rağmen bu toplumun karşısında olan hiçbir ayrılığın, bölünmenin yanında yer almadığı gibi bunlara tevessül göstermemiştir. Bundan sonra bizler de bu misyona devam edeceğiz. Şuan yerelde de, genelde de ciddi bir gerginlik var. Bu gerginliği bizim bertaraf etmemiz gerekiyor. Toplumumuzu muhakkak bir uzlaşı içerisine sokmamız gerekiyor. Bu noktada gayret göstermemiz gerekiyor. Bu sadece siyasi partilerin değil, aynı zamanda derneklerimizin de vazifesi. İnegöl İHH Derneğimiz şuan birçok yoksula, yetime sahip çıktığı gibi toplumun içerisindeki bu düşünce olumsuzluğunun da önüne geçme adına üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmemiz gerekiyor. İnşallah hep beraber bu adımları gerçekleştiririz. Ziyaretlerinden dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum.”

Ziyarette İnegöl İHH Başkanı Fikret Bayram tarafından Başkan Ertan Sütçü’ye duvar saati hediye edilirken, Sütçü ise merhum Genel Başkan Erbakan’ın “Davam” adlı kitabını hediye etti.


Son Güncelleme: 19.02.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<