banner359

İlim Yayma Karadeniz Turunda

07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:44 2017-08-07 17:46:49
İlim Yayma Karadeniz Turunda

 İnegöl İlim Yayma Vakfı yöneticileri ve başarılı öğrenciler Karadeniz Kültür turu ile geçtiğimiz eğitim öğretim döneminin yorgunluğunu attılar.

İnegöl İlim Yayma Cemiyeti, geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde başarılı olan öğrencileri, 7 gün 13 şehirlik Karadeniz turuna çıkardı.
Ankara’dan başlayan gezi sırasıyla, Çorum, Amasya, Bolu, Samsun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Karabük, Bartın, Giresun, Trabzon, Rize’de son buldu.
KÜLTÜR TURU GERÇEKLEŞTİRDİLER
Konu hakkında açıklamalarda bulunan İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Müdürü Mehmet Yurttutan “Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde başarılı olan öğrencilerimiz ile birlikte, Karadeniz Kültür gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ile bu yaptığımız gezide, Karadeniz kültürü ile batı kültürünü kıyaslama fırsatımız oldu. Gezmiş olduğumuz şehirlerde bizleri, İlim Yayma Cemiyeti şubelerimiz en güzel şekilde ağırlayıp ikramlarda bulundular.”
AMACIMIZ; FARKLI KÜLTÜRLERİ TANIMAK
“Bu gezilerimizdeki amacımız öğrencilerimizin birbirleri ile kaynaşmasını ve farklı kültürleri tanımasına olanak sağlamaktı. Bu amacımıza da ulaştığımızı umuyorum.”
ÜLKESİNİ VE DİNİNİ SEVEN BİR NESİL
“Bizler İlim Yayma Cemiyeti olarak amacımız, ülkemizin kalkınmasına milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen koruyan geliştiren vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunan bir kurumuz. Gezilerimizin gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize ve hayırseverlerimize canı gönülden teşekkür eder, Allah onlardan razı olsun.”                        

Son Güncelleme: 07.08.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<