İMOB'ta İnegöl Rüzgarı

28 Ocak 2016 Perşembe 17:49 2016-01-28 18:07:10
İMOB'ta İnegöl Rüzgarı

 MOSFED’in düzenlediği 12. İstanbul Mobilya fuarı 26 Ocak’da kapılarını açtı. 31 Ocakta kapılarını kapayacak olan İMOB ziyaretçi akınına uğruyor.

Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Başkanı Metil Anıl, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İTSo Yönetim Kurulu üyeleri CNR fuar merkezinde izlenime açılan İMOB’da stan açan İnegöllü firmaların stantlarını ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.

İmos başkanı Yavuz uğurdağ; “İMOB fuarı İMOS derneğimizin içinde olduğu organizasyon. Toplamda 60 bin metrekare alanın 25 bin metrekaresinde İnegöllü firmlr var. Toplam da 524 firmanın 200’e yakını İnegöl firmasından oluşuyor. Fuarımız başladığı günden bu yana hem yurt içi hemde yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor.  Firmalarımız genel anlamda memnunlar. “ dedi.
İTSO Başkanı Metin Anıl ise, “Allah’a şükür bu güne kadar yaptığımız ziyaretlerde ktılımcı firmalarının memnun olması bizi de memnun etti. İnegöl’ün mobilya başkentiş olması yolunda biz Ticaret odası olarsk her türlü desteği vermeye hazırız. Dönüşte kaymakamımız belediye başkanımız ve İMOS başkanımızla istişare edip varsa eksikleri giderme adına neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz.” Dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da, “İMOB 2016 Türk mobilya sektörüne hayırlı olsun. İnegölllü firmalarımızın stantlarını ziyaret ediyoruz. Bursa valimizde bize katıldı, onada teşekkür ediyorum. Bu fuarla alakalı bir ilk gerçekleşti. Fuar ikiye bölündü. Şuan ikinci fuar gerçekleşiyor. İki fuar olması bana göre büyük bir handikap. Bu işin büyükleri bir araya gelecek, önümüzdeki yıllara dair kararlar almalılar. Ziyaretlerden edindiğimiz bilgiler; fuarın iyi geçtiği yönünde. 2015 yılı seçim dolayısıyla ve gene konjektörden dolayı durgun geçti. İnanıyorum; fuarla beraber bu ivme 2016 yılına yansır. Bu fuarda da İnegöllü firmalarımızın oldukça fazla olması bizi memnun etti. Allah iş rastlığı versin.” Dedi.

Kaymakam Ali Akça’da, “Bu gün fuardaki İnegöllü firmalarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler diledik. İMOB fuarı Türkiye’nin dört bir yanından gelen mobilya üreticilerinin katıldığı bir fuar. Fuarın başarılı olması satış rakamlarının yükselmesi ülkemiz için kazanım olacak. 500’ün üzerindeki firmanın 2002e yakını İnegöl firması. Arkadaşlarımızın gösteceği performan neticede ilçemize yarayacak. Biz ziyaret ettiğimiz firmalarımıza fuarı sorduk. Çoğunluğu fuardan memnuniyetlerini ifade ettiler, yüzleri gülüyordu.  Hayat öyle rekabet arenası ki; girişi en iyi şekilde yapmadığımızda dünyanın neresinde olursa olsun, kendi alanınızla ilgili en iyisini yapmadığınız sürece geriye düşüyorsunuz. Ama İnegöllüler ciddi gayret gösteriyorlar. İnşallah bu gayretleri kendilerine kazanç olarak dönecektir. Hayırlı işler diliyorum” dedi 

Son Güncelleme: 28.01.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<