banner359

İmos'tan Dev Proje!

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) Mobilya Tasarım Merkezi projesi hayat buluyor. Proje kapsamında ilk etapta 10 tasarımcı İnegöl’de 4 ay boyunca mobilya üzerine eğitim alacak.

09 Eylül 2014 Salı 19:56 2014-09-09 19:58:04
İmos'tan Dev Proje!
 
10 TASARIMCI İNEGÖL’DE AĞIRLANACAK
İnegöl’de Mobilya Tasarım Merkezi kurulması için çalışmalarını sürdüren İMOS, proje kapsamında 10 tasarımcıyı İnegöl’de ağırlayacak. 

SON BAŞVURU TARİHİ: 21 EYLÜL 2014
Üniversitelerin 4 yıllık Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık bölümlerinden mezun veya bu alanlarda yüksek lisans yapmış herkesin başvurabildiği çalışmayla ilgili son başvuru tarihi 21 Eylül 2014.

KENDİ ŞİRKETİNİ KURMA İMKÂNI
Projeyle ilgili olarak bir açıklama yapan Proje Komisyonu Başkanı Ahmet Güleç, 

Tasarımın öneminin giderek arttığı küresel pazarlarda, yerini daha da sağlamlaştıran, yenilikçi tasarımlarıyla ihracat pazarlarını çeşitlendiren, katma değeri yüksek ürünleriyle tanınan bir İnegölhedefimize ulaşabilmek için mobilya konusunda uzmanlaşmış, yetenekli, yenilikçi tasarımcılara ihtiyacımız var.”

“  Bildiğiniz gibi Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın 2014 Yılı İşbirliği ve Gelişim Mali Destek Programı TR41/14/İG/016 nolu projesi kapsamında Endüstri Ürünleri Tasarımı ya da İç Mimarlık bölümlerini bitirmiş tasarımcıların mobilya sektörü konusunda uzmanlaşmasını sağlayacağımız birTasarım Merkezi açıyoruz.”

“ Bu merkezde 4 ay sürecek profesyonel gelişim programı kapsamında 10 tasarımcıyı konaklama, yeme-içme ve genel sosyal giderlerini karşılayacak şekilde destekleyerek İnegöl’de misafir edeceğiz.”

“  4 ayın sonunda programı başarı ile tamamlayan tasarımcılara yıl boyunca İnegöl’de, Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum’da kira, elektrik, internet ve aktif pazarlama desteği vererek profesyonel tasarımcı olarak kendi şirketini kurarak çalışma imkânı sağlayacağız.” Dedi.

KİMLER BAŞVURABİLİR?
Projenin hedef kitlesi hakkında bilgi veren Güleç 

“2004 yılı ve sonrasında üniversitelerin 4 yıllık Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık bölümlerinden mezun veya bu alanlarda yüksek lisans yapmış herkes başvuruda bulunabilir. Başvurmayı düşünen arkadaşlar 8-21 Eylül arasında başvurularını imos.org.tr adresinden yapabilir” diye konuştu.

Genç Gazete

Son Güncelleme: 09.09.2014 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<