İnegöl Belediyesi Filosuna 7 Araç Daha Ekledi

16 Eylül 2015 Çarşamba 14:04 2015-09-16 14:21:21
İnegöl Belediyesi Filosuna 7 Araç Daha Ekledi

İnegöl Belediyesi, araç filosuna 7 yeni araç ekledi
İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Özellikle büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesinin ardından genişleyen hizmet alanımızla birlikte hizmetlerimizde çeşitlenmiştir. Genişleyen hizmet alanımızla birlikte ilk iş olarak şantiyelerimizi arttırdık.95 yeni kırsal mahallemize ve 21 merkez mahallemize sağlıklı hizmet verebilmek adına İnegöl’ü 3 kısma bölerek, İnegöl merkez, şehrin doğusunda Kurşunlu Mahallemizde “Doğu Şantiyesi”, Yeniceköy’de ise “Batı Şantiyesini” oluşturduk. Akabinde halkımıza daha iyi hizmet edebilmek, hizmetlerimizde belli bir kalite standartı yakalayabilmek adına oluşturduğumuz sahalarda hem ekibimizi hem de ekipmanlarımızı belirli periyotlarda revize ediyoruz.Bugün de belediyemizin araç parkuruna dahil ettiği 7 yeni aracı incelemek üzere buradayız. Yeni araçlarımız 1 adet lastik tekerlekli yükleyici, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet dizel forklift ve 2 adet damperli kamyon, 1 adet çift kabinli kamyonetten oluşmaktadır. Bunlara ilave olarak yeni bir uygulamamız olan çöp taksi hizmetimizin aracını da burada inceleyeceğiz”dedi.

banner380
7 YENİ ARAÇ
Yeni araçlar hakkında bilgiler veren Aktaş, ''1 adet Doosan Marka Lastik Tekerlekli Yükleyici (Fiyat: 580.000 TL)1 adet MST Marka Lastik Tekerlekli Kazıcı Yükleyici (Fiyat: 152.000 TL)1 adet GMK Marka Lastik Tekerlekli Dizel Forklift (Fiyat: 45.000 TL)2 Adet Ford Marka Damperli Kamyon (Fiyat: Fiyat: 480.000 TL 1 adet Ford Marka çift kabinli kamyonet (Fiyat: 70.000 TL) Sokak hayvanları toplamak için özel kapalı kasalı kamyonet.Hyundai H-100 Marka Çöp taksi olarak tabir ettiğimiz aracımız ise özellikle zamansız çöplerle mücadelede kullanılmak üzere tasarlanmış ve Temizlik işleri Müdürlüğümüzün kullanımına sunulmuştur.İnegöl’ü daha yaşanabilir, sağlıklı, modern bir şehir haline getirme hedefiyle yaptığımız çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Günü kurtarmak değil, geleceği tasarlamak adına sağlam adımlarla ilerlettiğimiz projelerimizde araç desteğiyle de her geçen gün hizmet kalitemizi bir adım daha ileriye taşımanın gururunu yaşıyoruz.Yeni araçlarımızın belediyemize, İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.09.2015 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<